AEG Powertools

AEG Powertools

R&B Tools Techniek kiest opnieuw voor topkwaliteit met AEG Powertools

AEG Powertools, innovatief en krachtig gereedschap

R&B Tools Techniek biedt een ruim assortiment aan topkwaliteit producten. De innovatieve en productieverhogende werkoplossingen van AEG Powertools sluiten hier uitstekend op aan. Met het compleet en krachtig assortiment van AEG Powertools kan R&B Tools perfect inspelen op wensen van de eindgebruiker!

Dankzij de uitstekende service en topkwaliteit van AEG Powertools was de beslissing om dit aan het assortiment toe te voegen snel gemaakt. Met meer dan 30 jaar ervaring beschikt R&B Tools Techniek over uitstekende vakkennis en is altijd op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen en technieken. De technische handelsonderneming was direct overtuigd van AEG Powertools. Continue investering in de ontwikkeling van krachtige  en duurzame machines zorgt voor een betrouwpaar product. De accumachines zijn voorzien van de unieke Pro Lithium-Ion accutechnologie voor maximale levensduur, kracht en betrouwbaarheid van zowel accu als machine.

Deze gedachtegang ligt geheel in lijn met die van R&B Tools. Al sinds 1982 staat R&B Tools bij de professional bekend als een betrouwbare partner waar klantgerichtheid, service en kwaliteit voorop staan!

R&B Tools Techniek biedt met AEG Powertools haar klanten innovatieve en praktijkgerichte oplossingen tegen marktconforme prijzen. Het assortiment bestaat onder andere uit boor-, zaag-, frees- en slijpmachines, voor vrijwel iedere toepassing en doelgroep. De producten vinden hun weg in verschillende sectoren, zoals industrie, bouw, afbouw en automotive.

Wij hebben een complete productwand in onze winkel. Heeft u interesse in de kwaliteitsmachines van AEG dan bent u ook van harte welkom bij ons in de winkel of neem contact met ons op!

 

Nieuwsbrief ontvangen?

R&B Tools Techniek
Verlengde Ooyerhoekseweg 20
7207BJ Zutphen
T. +31 (0)575 564 477
E. info@rbtools.nl

BTW: NL006871458B01
KVK: 08038711

Wij leveren de volgende merken:

Logo's RBtools