Over ons

Geschiedenis

GeschiedenisDe technische handelsonderneming is opgericht in november 1982 te Brummen waar zich in de afgelopen jaren een verdere positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt. Door deze ontwikkeling heeft er een verhuizing plaatsgevonden in 1999 naar een nieuw en groter bedrijfspand in Zutphen waar R&B Tools op dit moment nog steeds gevestigd is.

Heden

overons2011Tegenwoordig is R&B Tools een moderne full service leverancier van bevestigingsartikelen, gereedschappen, lagertechnische producten, reinigings- en onderhoudsproducten, smeermiddelen, veiligheidsproducten, afdichtartikelen, machines en verspanende gereedschappen.

Voorraad

VoorraadOmdat de kostenbewuste ondernemer zich steeds meer moet toeleggen op zijn kernactiviteiten, komen wij deze hierin verder tegemoet. Daarom besteden wij in toenemende mate steeds meer aandacht aan hun magazijnfunctie en goede contacten leveren dan aantrekkelijke contacten op.

Logistiek

LogistiekVoor de dagelijkse leveringen in de regio heeft R&B Tools sinds jaar en dag een eigen bezorgdienst.

Showroom

ShowroomR&B Tools beschikt in Zutphen over een ruim magazijn met balie functie. Dit magazijn is ingericht als showroom zodat we balieklanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Kwaliteit en dienstverlening

Bij steeds meer afnemers van R&B Tools staat kwaliteit centraal. Vanzelfsprekend geven wij het goede voorbeeld. Onze artikelen en diensten sluiten hier geheel op aan. We zorgen voor een perfecte dienstverlening, door de uitstekende contacten met onze klanten en leveranciers en zodoende zijn wij op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen en technieken.

De mensen

  • Anno Boek - Verkoop en algemeen
  • Rieks Reitsema - Verkoop en advies
  • Piet Zaagman - Verkoop slijpmiddelen
  • Anne van de Water - Administratie

Nieuwsbrief ontvangen?

R&B Tools Techniek
Verlengde Ooyerhoekseweg 20
7207BJ Zutphen
T. +31 (0)575 564 477
E. info@rbtools.nl

BTW: NL006871458B01
KVK: 08038711

Wij leveren de volgende merken:

Logo's RBtools