R&B Tools als MRO partner

Wat betekent MRO?

MRO betekent: ‘Maintenance, Repair en Operations’. In het Nederlands: Onderhoud, Reparatie en Organisatie. Oftewel wij zijn een one-stop-shop inkoopbedrijf voor uw gehele organisatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U bent een MKB-bedrijf of overheidsorganisatie en u zoekt 1 inkooppartner voor (bijna) al uw inkoopvraagstukken. Doordat wij een kleine organisatie zijn en niet vastzitten aan diverse andere inkooporganisaties kunnen wij snel schakelen en bieden wij scherpe tarieven.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Door onze lange geschiedenis en brede kennis van het inkoop vak leveren wij een zeer breed assortiment artikelen. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor al uw bevestigingsmaterialen, persoonlijke berschermingsmiddelen (pbm), elektrisch gereedschap, verspanende gereedschappen alsmede wielen, handgereedschap en overige ondersteunende zaken. Daarnaast werken wij samen met diverse partners voor de levering van slijp- en schuurmiddelen en borgringen.

Meer informatie over de MRO mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om R&B Tools als uw MRO leverancier te maken? Neemt u dan contact met ons op.

R&B Tools Techniek
Verlengde Ooyerhoekseweg 20
7207BJ Zutphen
T. +31 (0)575 564 477
E. info@rbtools.nl

BTW: NL006871458B01
KVK: 08038711

Wij leveren de volgende merken:

Logo's RBtools